fredag 17 april 2015

Sebastian Larsson


SIDDHARTHA SEBASTIAN LARSSON
Göteborg är alltid någon annanstans.
Miders förlag.

I denna roman, liksom hans förra är det livets tragedier som avbildas. Författaren (romanjaget) håller med vardagssysslor, samtidigt som han funderar över filosofiska och existentiella frågor. Tiden går. Författaren skriver dagböcker, reser, hälsar på släktingar och skriver dagböcker. Det är vardagliga sysslor som upptar hela hans värld.

En vardagspoesi, eller snarare en vardagsroman skulle jag vilja kalla den, samtidigt som den fyller ett enormt tomrum i dagens litterära samhälle.

Författaren svajar bland alla de val han ställs inför. Siddharta Sebastian Larsson griper tag i vardagen, svårigheterna och funderingarna hos den unga generation han skriver om i ”Göteborg är alltid någon annanstans”. Den här boken är fylld av såväl djuptänkta, genomtänkta dialoger, som vardagliga konversationer.

Språket är vackert och poetiskt. Var han än är finns i honom en önskan, en längtan efter något annat. Valfriheten begränsar hans värld. Denna bok är oumbärlig för alla som söker efter spännande samtidslitteratur.

Sohrab Rahimi

I Malmö den 17 april 2015


Göteborg är alltid någon annanstans
Siddharta Sebastian Larsson
Miders Förlag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar